7 Ekim 2009 Çarşamba

Joomla! CMS

joomla! son derece çekici bir "CMS" yani içerik yönetim sistemidir. Size, internet sitelerinizi ve bağlı zor dinamik uygulamaları hazırlarken yardım eder. En iyiside, joomla! herkesce kulanılabilir olan açık kaynak kodlu ücretsiz; özgür bir yazılımdır.

Dünyadaki yerine baktığımıda, Joomla!'nın kişisel sayfalardan kurumsal sayfalara kadar her alanda- hızla yaygınlaşarak- kullandığını görüyoruz. Kurumsal web site ve portallar, çevrmiçi ticaret uygulamaları, küçük ve orta ölçekli işletmeler, dernek ve çeşitli organizasyonlar, devlet kurum ve kuruluşlar, işletme içi ve işletmeler arası uygulama ağları, okullar, dini kurulumlar, kişisel ve grup sunumları, dergi, gazete, çeşitli e-yayın organları ve daha aklınıza gelebilecek bir cok internet sitesi çalışması için joomla! biçilmiş kaftandır.

Joomla! ile uyum içinde çalışan, her gün geliştirilerek bir yenisi sunulan, yine açık kaynak kodlu yan uygulamaları ile joomla!'nın yetenekli yönünüzü nasıl gün ışığına çıkartığına şahit olacaksınız.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizdedehızla yayılan jommla! uygulamalarına ve joomla'nın kapasitesine örnek olarak, türk sitelerinden http://teknolojitelevizyonu.com/ http://pusula.com , incelenebilir.
Joomla! uygulamaları güvenli yapısıyla halen türkiyede resmi kurum ve kuruluşlar da dahil web yayını için tercih edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder